Health scan

Bioresonantie Health scan

Video healthscan van mijn paard


De health scan met de Wellanalyse is het op dit moment meest geavanceerde NLS - systeem om een nauwkeurig beeld van de gezondheid van een mens, paard en/of hond te verkrijgen, zonder dat dit de persoon of het dier belast of er iets van merkt.


Wanneer een organisme ziek is zal een (dieren)arts kijken naar de symptomen en daarna bepalen wat hij hiertegen kan doen. Echter zijn de symptomen niet altijd gelijk aan de oorzaak.


Een lichaam wordt niet van het ene op het andere moment ziek. Hier gaat een heel proces aan vooraf. Een lichaam geeft al vroegtijdig signalen af, en als deze signalen ook vroegtijdig worden ontdekt, zouden veel ziektes zich niet verder (kunnen) ontwikkelen. De scan spoort dus niet alleen symptomen van een ziekte op, maar brengt ook de onderliggende oorzaken in kaart en zijn zelfs te behandelen met de scan. 

Mijn paard staat er lekker rustig bij tijdens de scan

De Bioresonantie Health scan werkt op basis van bioresonantie, dit betekent letterlijk vertaald: weerklinken, meetrillen of terug klinken. Een gezond lichaam heeft een ander soort structuur van trillingen dan een ziek lichaam.


Einstein zei: "Alles wat leeft heeft een specifieke trilling, bioresonantie genoemd"

Hij heeft bewezen dat materie uit energie en trillingen bestaat, en latere onderzoeken hebben bewezen dat deze trillingen informatie bevatten.


De scan meet met een lichtsnelheid van 90 biljoen meetpunten automatisch uit tot DNA niveau.    


Een aantal indrukken van hoe een scan eruit ziet en hoe ik de informatie te zien krijg

Duur 1,5-2 uur


Kosten € 200


Reiskosten €0,40 ct/km

Extra kosten zoals het behandelen met bloedzuigers (€ 15,- p.stuk), taping en essentiële oliën zijn afhankelijk van hoeveel er getaped wordt en welke olie er gebruikt kan worden

Hoe gaat het in zijn werk?

Bij een eerste afspraak zal ik als eerste het paard in stand en beweging bekijken en eventuele problemen van het paard.


Daarna krijgt het paard twee sensoren op zijn buik die vastgehouden worden door een elastische dekensingel, die in verbinding staan met het OBERON Systeem.


Vervolgens stuurt de computer een specifieke trilling (=frequentie) via de rechter sensor in het energieveld van het paard. Deze trilling wordt daarna door de linker sensor opgevangen en vertaald.


Tijdens en na de scan bespreken we de resultaten en gaan we bekijken wat er nodig is qua behandelingen. We gebruiken technieken uit verschillende therapieën waar onze scan team leden voor opgeleid zijn. Hierbij kun je denken aan osteopathie, massage, cranio sacraal therapie, homeopathie, taping, werken met bloedzuigers en aromatherapie.


We zijn altijd met 2 therapeuten ter plekke om te kunnen behandelen.


!Twee weten altijd meer dan 1!